Avantaje

  • Acces la toate mijloacele de transport: metrou, tramvai, autobuz, maxi taxi, scoala, gradinita, locuri de joaca, centru comercial, sedii bancare, piata, teren de tenis, teren de fotbal.
  • Acces direct Centura Capitalei.
  • Aproape de Lacul Morii, de Strand Crangasi.

Dezvoltator locuinte Militari va ofera posibilitatea achizitionarii apartamentelor sau garsonierelor din faza de proiect avand posibilitatea realizarii compartimentarilor si achizitionarii suprafetelor in functie de bugetul, dorintele si necesitatile fiecarui proprietar

Sistemul constructiv

 Ansamblul de locuinte rezidentiale Militari este realizat folosind sisteme moderne de constuctie, sisteme de cofrare de prima clasa. De asemenea, blocurile sunt alcatuite din beton si fier de cea mai buna calitate, iar fundatiile sunt pe radier general cu grosime de 60 cm.

– Structura de beton armat pe sistem de diafragma;
– Compartimentari din caramida atat intre apartamente cat si intre camere de 25 cm si de 15 cm;
– Izolatie fonica si termica foarte buna cu Austrotherm de 10 cm si adeziv Duraziv AT31;
– tencuiala decorativa;
– tamplarie PVC REHAU 5 camere cu feronerie ROTO si geamuri four season (protectie solara ridicata pe timp de vara si coeficient ridicat de izolare termica iarna);
– Finisaje de foarte buna calitate;
– Posibilitatea de incalzire cu centralele proprii, pentru optimizarea costurilor de intretinere.

Dezvoltator locuinte Militari

Dezvoltator locuinte Militari

Interior

• Contorizare individuala pentru gaze, energie electrica si apa;
• Geam termopan structura PVC de prima calitate;
• Centrala termica proprie pentru fiecare apartament;
• Pregatire electrica pentru aparatul de aer conditionat;
• Usa metalica (membrana furnir autocolant) – feronerie de siguranta cu blocaj in 3 puncte;
• Usi interior din lemn;
• Gresie, faianta si parchet laminat de calitatea I;
• Obiecte sanitare de prima clasa;
• Cablu TV, internet si linii telefonice pentru fiecare apartament;
• Infrastructura electrica de calitatea I;
• Conexiuni pentru maşinile de spalat rufe;
• Interfon.

Arhitectura foarte moderna cu accente liniare si volumetrie simpla, excelenta compartimentare interioara a apartamentelor, functionalitate foarte buna a intregului ansamblu, atentia oferita in amenajarea spatiilor aferente ansamblului, alei si trotuare bine definite, parcari delimitate, sunt numai cateva din motivele care trebuie sa va atraga atentia daca va aflati in cautarea unei locuinte spatioase, atent finisata, oferita spre vanzare la un pret decent in zona Militari.

Modalitati de plata

In ceea ce priveste modul de achizitie al garsonierelor si apartamentelor din Rezidentiale Militari acesta este foarte variat, extrem de flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului din dorinta de a oferi posibilitatea oricui doreste sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului cu ajutorul bancii sau cu resurse proprii.
Sunt acceptate toate formele de credit: credit “Prima Casă”, credit imobiliar, credit ipotecar etc, de la orice banca, datorita contractelor de parteneriat incheiate cu aceste institutii bancare care vor oferi in cadrul biroului de vanzari si asistenta gratuita necesara intocmirii dosarului pentru obtinerea creditului.
Practic tot ce trebuie sa faceti dvs. este sa va alegeti o locuinta in cadrul ansamblului si sa achitati taxa de rezervare necesara si imediat o intreaga echipa de profesionisti de consilieri de vanzari va pot indruma catre consilierii de credite in cadrul bancii pe care ati ales-o.
Rezidentiale Militari este un proiect care este in continua crestere, apeleaza cu incredere pentru a obtine preturi minime de la dezvoltator locuinte Militari.

Vino si tu si alatura-te familiilor care locuiesc deja si se bucura în fiecare zi de confortul oferit de apartamentele si garsonierele realizate de dezvoltator locuinte Militari.